Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ACTUR PABLO IGLESIAS ASCESIUM (1416434) - Unikoke Team (1420489) » 639022823: T59/J4/VI

Liga 639022823 Información oficial sobre el partido 639022823 en Hattrick

06.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 4 / VI.884 (15202)

ruiman Alineación oficial del equipo 'ruiman' en el partido 0 - 2 Unikoke Team Alineación oficial del equipo 'Unikoke Team' en el partido
0 - 1 Antoni Muntas (38')
0 - 2 Antoni Muntas (80')
ruiman Alineación oficial del equipo 'ruiman' en el partido 0 - 2 Unikoke Team Alineación oficial del equipo 'Unikoke Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ruiman Alineación oficial del equipo 'ruiman' en el partido 2 - 0 Unikoke Team Alineación oficial del equipo 'Unikoke Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ruiman

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Javier Barriga del ruiman ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juha Viitalähde va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Enrique Vara va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 210 Minuto 39 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Moritz Nath quasi empata el partit per a ruiman, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jon Sandhar de ruiman la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Unikoke Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): En Antoni Muntas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 38 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 80, Ferruccio Carminati va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Antoni Muntas, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Javier Conesa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Unikoke va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antoni Muntas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Unikoke, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Antoni Muntas va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Unikoke van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ignacio Ruiz Carrillo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Jorge Alberto Girona de Unikoke va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.