Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Barcarès (993167) - Atletico de Kinkis (441277) » 639022293: T59/J12/VI

Liga 639022293 Información oficial sobre el partido 639022293 en Hattrick

01.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 12 / VI.874 (15192)

F.C. Mobilitat Alineación oficial del equipo 'F.C. Mobilitat' en el partido 2 - 4 Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido
Roman Kvinikadze (13') 1 - 0
1 - 1 Vasil Bužický (30')
1 - 2 Horacio Cabueñas (34')
1 - 3 Horacio Cabueñas (35')
David Chassagne (74') 2 - 3
2 - 4 Vasil Bužický (90')
F.C. Mobilitat Alineación oficial del equipo 'F.C. Mobilitat' en el partido 2 - 4 Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Mobilitat Alineación oficial del equipo 'F.C. Mobilitat' en el partido 1 - 1 Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,8 % 65,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Mobilitat

Goles Goles

  • 108 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Johan Oelhafen encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Roman Kvinikadze només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Chassagne, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Mobilitat va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Roman Kvinikadze va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Valdis Renbergs va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Baptiste Farcy no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 78 minuts, el Mobilitat va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hans-Dietrich Edtbauer de Mobilitat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro del Bosque de Mobilitat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Alejandro del Bosque va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Atletico de Kinkis

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en Vasil Bužický va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Horacio Cabueñas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Horacio Cabueñas de Aks va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Vasil Bužický va augmentar l'avantatge de Aks a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 63 (Ocasión de falta): Jonás Villafanes va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Nicasio Aguiar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Aks va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Richard Aandenboom de Aks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.