Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seattle Supercovid (487152) - DeportivoCarora (308014) » 639019484: T59/J10/VI

Liga 639019484 Información oficial sobre el partido 639019484 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / VI.824 (15142)

Geliyu Alineación oficial del equipo 'Geliyu' en el partido 0 - 0 Los Cubanos de La Habana Alineación oficial del equipo 'Los Cubanos de La Habana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Geliyu Alineación oficial del equipo 'Geliyu' en el partido 2 - 0 Los Cubanos de La Habana Alineación oficial del equipo 'Los Cubanos de La Habana' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Geliyu

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Boris Mezhuev va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Prácido Aguión de Ponte rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Prácido Aguión de Ponte, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Geliyu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pere Lluís Lloret en un 1 contra 1 amb el porter Oğuz Atalay Neşet, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 es va veure una gran oportunitat per a Geliyu per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Boris Mezhuev, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Los Cubanos de La Habana

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Cubanos van sortir al contraatac al minut 13, però Juho Klinga va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gabriel Buldra ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cubanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Juho Klinga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Maximiliano Graner de Cubanos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cubanos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juho Klinga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Tarrazona de Cubanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Al minut 74 en Hugo Ruiz Hernández va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matteo Comandini de Cubanos es va guanyar la targeta groga merescudament.