Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza Scorpions (802174) - Panas Team (797068) » 639018175: T59/J5/VI

Liga 639018175 Información oficial sobre el partido 639018175 en Hattrick

13.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 5 / VI.801 (15119)

Zaragoza Scorpions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Scorpions' en el partido 4 - 1 Panas Team Alineación oficial del equipo 'Panas Team' en el partido
0 - 1 Harrison Chilton (2')
Silvio Castilla (28') 1 - 1
José Ernesto Lara Parreño (56') 2 - 1
Giggino Regini (58') 3 - 1
José Ernesto Lara Parreño (91') 4 - 1
Zaragoza Scorpions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Scorpions' en el partido 4 - 1 Panas Team Alineación oficial del equipo 'Panas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zaragoza Scorpions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Scorpions' en el partido 0 - 1 Panas Team Alineación oficial del equipo 'Panas Team' en el partido
Tiene mucha potra 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza Scorpions

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Scorpions sabia com jugar al contraatac, i al minut 28, Silvio Castilla va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 56 gràcies a la jugada de José Ernesto Lara Parreño, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Scorpions va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giggino Regini progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 138 Minuto 91 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jesús Pineda la va rematar José Ernesto Lara Parreño amb una magnífica volea que va fer pujar per a Scorpions el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En António Faustino Pinto va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 19, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Scorpions va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Silvio Castilla va anar a parar a les mans del porter.

Panas Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Harrison Chilton! Un inimaginable dribbling sobre Giggino Regini va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Panas.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pío del Nuevo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roxelio Cerviño va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Octavian Nădejde va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 250 Minuto 67 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Panas van pujar a rematar. Però en Garry Hoolahan la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.