Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fcmisu (1433611) - S.D Cojos (776514) » 639018108: T59/J2/VI

Liga 639018108 Información oficial sobre el partido 639018108 en Hattrick

23.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 2 / VI.800 (15118)

GRATO Alineación oficial del equipo 'GRATO' en el partido 1 - 0 Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido
Frodewin Kramml (56') 1 - 0
GRATO Alineación oficial del equipo 'GRATO' en el partido 1 - 0 Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GRATO Alineación oficial del equipo 'GRATO' en el partido 2 - 0 Gurufis C.F. Alineación oficial del equipo 'Gurufis C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GRATO

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Cristiano Mirandinha va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de GRATO, Frodewin Kramml, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adrian Jeromin va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Aitor Arretxeberroa va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): GRATO va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Victor-Adrian Spaniol va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Aitor Arretxeberroa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Gurufis C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Gurufis sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Erich Fleck, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gurufis, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Lyuboslav Kuyumdzhiev va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 289 Minuto 66 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ivair Mello va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Lev Shischenko el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Gurufis van sortir al contraatac al minut 73, però Helmuth Weissengruber va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Gurufis va estar a punt d'empatar al 78 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Élcio de Oliveira que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Élcio de Oliveira al minut 80 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.