Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Criptanense (1415670) - FC AFF (313138) » 639017699: T59/J11/VI

Liga 639017699 Información oficial sobre el partido 639017699 en Hattrick

25.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 11 / VI.792 (15110)

Unión Criptanense Alineación oficial del equipo 'Unión Criptanense' en el partido 1 - 1 CF Nana Alineación oficial del equipo 'CF Nana' en el partido
Elvis Mcleod (33') 1 - 0
1 - 1 Dionys Burk (42')
Unión Criptanense Alineación oficial del equipo 'Unión Criptanense' en el partido 1 - 1 CF Nana Alineación oficial del equipo 'CF Nana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Unión Criptanense Alineación oficial del equipo 'Unión Criptanense' en el partido 3 - 0 CF Nana Alineación oficial del equipo 'CF Nana' en el partido
Tiene mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Criptanense

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Elvis Mcleod va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de la Unión.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Ludolph Oppmann va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de la Unión.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de la Unión va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ricardo Ruiz va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Mehmet Emre Levzi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Miguel Ángel Mundi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del la Unión van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adamastor Takayama, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rhys Hudd, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): la Unión va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alpay Yülük ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Tero Turunen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de la Unión se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Alpay Yülük del la Unión ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mehmet Emre Levzi va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Miguel Ángel Mundi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Javier Isasola de la Unión va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danilo Sanabria de la Unión va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CF Nana

Goles Goles

  • 105 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 42, Berker Uçkan va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Dionys Burk que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Dionys Burk va servir per deixar enrere el gegant Stephen Barrett al minut 7, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.