Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepino Team (437364) - Gremio de los Pastores'89 (798764) » 639013646: T59/J6/VI

Liga 639013646 Información oficial sobre el partido 639013646 en Hattrick

20.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / VI.720 (15038)

Pepino Team Alineación oficial del equipo 'Pepino Team' en el partido 3 - 2 Shakthar Donetsk Alineación oficial del equipo 'Shakthar Donetsk' en el partido
Thibault Riondet (7') 1 - 0
Michele Felisi (42') 2 - 0
2 - 1 Breathnach O'Brien (70')
2 - 2 Breathnach O'Brien (75')
Javián Lazo (89') 3 - 2
Pepino Team Alineación oficial del equipo 'Pepino Team' en el partido 3 - 2 Shakthar Donetsk Alineación oficial del equipo 'Shakthar Donetsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pepino Team Alineación oficial del equipo 'Pepino Team' en el partido 2 - 0 Shakthar Donetsk Alineación oficial del equipo 'Shakthar Donetsk' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepino Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Thibault Riondet ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pepino es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pepino pel centre va donar un gran resultat: el gol de Michele Felisi va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 89 gràcies a la jugada de Javián Lazo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Julião Panóias va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Servác Sťahula rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Vedat Kavaz va rematar alt.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Thibault Riondet, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Javián Lazo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Toni Alpirsbacher va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pepino se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jaroslav Kůřil estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Julião Panóias, als 89 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Jaroslav Kůřil de Pepino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Shakthar Donetsk

Goles Goles

  • 154 Minuto 70 (Gol de penalti): Shakthar va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Breathnach O'Brien.
  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Breathnach O'Brien va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Apollonas Xanthos va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Breathnach O'Brien, però l'estirada del porter va evitar el gol.