Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO RIOGAZAS (1435801) - C.D.LOGROÑO (796178) » 639012648: T59/J9/VI

Liga 639012648 Información oficial sobre el partido 639012648 en Hattrick

11.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VI.702 (15020)

ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido 4 - 1 Oyonesa Alineación oficial del equipo 'Oyonesa' en el partido
Pelle van der Haven (56') 1 - 0
1 - 1 Lino Abreu (74')
Cedric Kienast (78') 2 - 1
Ernest Salamatov (85') 3 - 1
Raffaele Infulati (87') 4 - 1
ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido 4 - 1 Oyonesa Alineación oficial del equipo 'Oyonesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ATLETICO RIOGAZAS Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RIOGAZAS' en el partido 4 - 0 Oyonesa Alineación oficial del equipo 'Oyonesa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO RIOGAZAS

Goles Goles

  • 190 Minuto 56 (Gol de falta): En Pelle van der Haven va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cedric Kienast, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ATLETICO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 78.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Anton Borovlev va anar directament als peus de Ernest Salamatov que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Raffaele Infulati va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ATLETICO i marcant el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 9 (Ocasión evento especial): Ernest Salamatov va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 9, però no s'esperava que en Klement Groothusen, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Piet Litzl va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Adam Beardsley va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Dantis Vardinoyiannis va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Pelle van der Haven gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adam Beardsley va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Anton Borovlev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Adam Beardsley va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pelle van der Haven de ATLETICO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Oyonesa

Goles Goles

  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 74 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Lino Abreu.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Tarmo Raidma va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Teemu Lautamaja, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Philipp Berneth va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.