Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Academia Escura (311558) - Deportivo Piesplanos (49384) » 639011040: T59/J13/VI

Liga 639011040 Información oficial sobre el partido 639011040 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / VI.673 (14991)

Ñinkinpark City Alineación oficial del equipo 'Ñinkinpark City' en el partido 1 - 1 Deportivo Piesplanos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piesplanos' en el partido
Walter Eduardo Dinamarca (14') 1 - 0
1 - 1 Rafael García-Camba (26')
Ñinkinpark City Alineación oficial del equipo 'Ñinkinpark City' en el partido 1 - 1 Deportivo Piesplanos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piesplanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ñinkinpark City Alineación oficial del equipo 'Ñinkinpark City' en el partido 3 - 0 Deportivo Piesplanos Alineación oficial del equipo 'Deportivo Piesplanos' en el partido
Tiene mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ñinkinpark City

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Walter Eduardo Dinamarca va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ñinkcity.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ñinkcity la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Florian Düringer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nel Lapetra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ñinkcity per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Walter Eduardo Dinamarca va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Florian Düringer del Ñinkcity ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Georgi Konakchiev va estar a punt d'avançar els locals al minut 62 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Orhan Kemal Bulgan va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Taj Varga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ñinkcity.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ñinkcity va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Orhan Kemal Bulgan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Deportivo Piesplanos

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): En Rafael García-Camba va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Piesplanos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Roni Vrot va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.