Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kulupu Sike Noka (993665) - DMM Team (315538) » 639009308: T59/J14/VI

Liga 639009308 Información oficial sobre el partido 639009308 en Hattrick

15.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / VI.642 (14960)

LA_BATAMANTA Alineación oficial del equipo 'LA_BATAMANTA' en el partido 1 - 0 DMM Team Alineación oficial del equipo 'DMM Team' en el partido
József Vrbovszki (80') 1 - 0
LA_BATAMANTA Alineación oficial del equipo 'LA_BATAMANTA' en el partido 1 - 0 DMM Team Alineación oficial del equipo 'DMM Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LA_BATAMANTA Alineación oficial del equipo 'LA_BATAMANTA' en el partido 2 - 0 DMM Team Alineación oficial del equipo 'DMM Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA_BATAMANTA

Goles Goles

  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): LA_BATAMANTA prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en József Vrbovszki va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Danny Cevallos va fer al minut 38 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en András Komor, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 234 Minuto 84 (Ocasión de penalti): En József Vrbovszki va llançar un penal al minut 84. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Michel Cantegrel.

DMM Team

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Team, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Vincenzo Realmuto va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Team va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Dario Bracco va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Team sortien al contraatac. La falta llançada per Marc Andreu Valor va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Team van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nicolas Guette va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 260 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Marc Andreu Valor va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Wiesław Janaszek va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saeed Afzalian de Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.