Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mi Rincon FC (124747) - Sporting de Palma (989579) » 639004634: T59/J7/VI

Liga 639004634 Información oficial sobre el partido 639004634 en Hattrick

27.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 7 / VI.559 (14877)

Bronkonski Alineación oficial del equipo 'Bronkonski' en el partido 1 - 2 Sporting de Palma Alineación oficial del equipo 'Sporting de Palma' en el partido
0 - 1 Faustino Gomes (52')
Köksal Budak (68') 1 - 1
1 - 2 Xénio Naita (84')
Bronkonski Alineación oficial del equipo 'Bronkonski' en el partido 1 - 2 Sporting de Palma Alineación oficial del equipo 'Sporting de Palma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bronkonski Alineación oficial del equipo 'Bronkonski' en el partido 2 - 0 Sporting de Palma Alineación oficial del equipo 'Sporting de Palma' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bronkonski

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Anders Colby estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Köksal Budak va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Bronkonski va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Mohsen Enayati va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Bronkonski va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 70 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bengt-Göran Carlsson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 83 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Marc Drane va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jörn Dircks.

Sporting de Palma

Goles Goles

  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 52 minuts, el tirador de faltes del Sporting va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Faustino Gomes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): En Xénio Naita va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Sporting van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 30 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Thibault Allou, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Manlio Mangiacristiani va quedar-se sol davant el porter Hugo Delhay, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Gutiérrez de Solar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Faustino Gomes de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Benjamin Quiniou de Sporting va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Faustino Gomes de Sporting es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 66.