Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Pedro Damesa (1599226) - Real Almuñécar (776412) » 639003694: T59/J10/VI

Liga 639003694 Información oficial sobre el partido 639003694 en Hattrick

18.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 10 / VI.542 (14860)

La Crida Alineación oficial del equipo 'La Crida' en el partido 0 - 3 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
0 - 1 Enrique Silva Meneses (35')
0 - 2 Rareş Ciocănău (40')
0 - 3 Cristian Sanmartí (66')
La Crida Alineación oficial del equipo 'La Crida' en el partido 0 - 3 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Crida Alineación oficial del equipo 'La Crida' en el partido 0 - 1 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Crida

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Crida va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ángel Andrés Gúnuz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El Crida va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Odol Céspedes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Crida va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ángel Andrés Gúnuz va sortir per sobre el travesser.

Real Almuñécar

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Enrique Silva Meneses es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del Almuñécar va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rareş Ciocănău, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Crida. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cristian Sanmartí la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Almuñécar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Florit que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Samuel Nora va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alfredo Florit va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Cristian Sanmartí va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Mariano Romero de Almuñécar es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Silva Meneses de Almuñécar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.