Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepinus (1421390) - Gorriones Mojados (493191) » 639001926: T59/J1/VI

Liga 639001926 Información oficial sobre el partido 639001926 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / VI.511 (14829)

roizinho's team Alineación oficial del equipo 'roizinho's team' en el partido 1 - 0 Gorriones Mojados Alineación oficial del equipo 'Gorriones Mojados' en el partido
Ignacio De López (49') 1 - 0
roizinho's team Alineación oficial del equipo 'roizinho's team' en el partido 1 - 0 Gorriones Mojados Alineación oficial del equipo 'Gorriones Mojados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
roizinho's team Alineación oficial del equipo 'roizinho's team' en el partido 0 - 3 Gorriones Mojados Alineación oficial del equipo 'Gorriones Mojados' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

roizinho's team

Goles Goles

  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): roizinhos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 49 Ignacio De López va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del roizinhos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Santiago Iñiguez-Abarca, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 12 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): roizinhos van sortir al contraatac al minut 30, però Jesús Enrique Cerroa va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio De López es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Gorriones Mojados

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En 陶 (Tao) 雲棟 (Yundong) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en 陶 (Tao) 雲棟 (Yundong) no va ser aprofitada per en Alberto Meseguer que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Andrea Terzera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Ján Bužický va estar a punt de posar per davant a Gorriones amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Ballesta va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Iman Dehghan va fer una jugada per la banda esquerra, però Raúl Ballesta va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Goffredo Gallizio va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Gorriones va estar a punt d'empatar al 86 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alberto Meseguer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Goffredo Gallizio de Gorriones es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.