Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kal-El (314761) - Sotoma (123580) » 638999173: T59/J14/VI

Liga 638999173 Información oficial sobre el partido 638999173 en Hattrick

15.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / VI.461 (14779)

Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido 0 - 2 Sotoma Alineación oficial del equipo 'Sotoma' en el partido
0 - 1 Jesús Roca Martínez (13')
0 - 2 Huub Hes (71')
Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido 0 - 2 Sotoma Alineación oficial del equipo 'Sotoma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kal-El Alineación oficial del equipo 'Kal-El' en el partido 1 - 1 Sotoma Alineación oficial del equipo 'Sotoma' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,9 % 30,6 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kal-El

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Kal-El va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Donald Gentile en un 1 contra 1 amb el porter Benito Blanc, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 206 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Francesc Ramon Delàs va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Donald Gentile va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 62, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Donald Gentile de Kal-El amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sotoma

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jesús Roca Martínez quedar desmarcat i marcar per a Sotoma al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, Sotoma va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Huub Hes.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Dawid Kutz de Sotoma va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Sotoma van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Jesús Roca Martínez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en David Franklin-Tong va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ned Budd rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Sotoma quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Dawid Kutz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tom Wahab, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tom Wahab va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fredrik Bäckell.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paradorn Charoenporn de Sotoma va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.