Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Intercity C.F. (436561) - VII Gemina (801193) » 638999083: T59/J5/VI

Liga 638999083 Información oficial sobre el partido 638999083 en Hattrick

13.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 5 / VI.460 (14778)

Larsson Team Alineación oficial del equipo 'Larsson Team' en el partido 4 - 0 VII Gemina Alineación oficial del equipo 'VII Gemina' en el partido
Daniel Guendica (23') 1 - 0
Daniel Guendica (31') 2 - 0
David Mouré Romanillos (36') 3 - 0
David Mouré Romanillos (76') 4 - 0
Larsson Team Alineación oficial del equipo 'Larsson Team' en el partido 4 - 0 VII Gemina Alineación oficial del equipo 'VII Gemina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Larsson Team Alineación oficial del equipo 'Larsson Team' en el partido 3 - 0 VII Gemina Alineación oficial del equipo 'VII Gemina' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larsson Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Larsson prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Daniel Guendica va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Larsson va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Daniel Guendica progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Larsson va aconseguir el 3 - 0 quan David Mouré Romanillos va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): En Daniel Guendica entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Larsson, un peu providencial d'en David Mouré Romanillos va situar el 4-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Thibault Daligault no va ser aprofitada per en Laureà Carola que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 72 minuts, el Larsson va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Villamarín de Larsson la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

VII Gemina

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Gemina Gerchardas Dalinkevičius quasi marca al minut 38 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gianvito Savigni l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Gemina la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 92 (Ocasión de contra por el centro): En Gianvito Savigni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.