Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Konoha (118088) - Gober Girer (438911) » 638998670: T59/J14/VI

Liga 638998670 Información oficial sobre el partido 638998670 en Hattrick

15.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / VI.452 (14770)

F.C.Konoha Alineación oficial del equipo 'F.C.Konoha' en el partido 2 - 1 Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido
0 - 1 Rodrigo Siller (19')
Sergi Bagué (38') 1 - 1
Khvicha Tchatchua (81') 2 - 1
F.C.Konoha Alineación oficial del equipo 'F.C.Konoha' en el partido 2 - 1 Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Konoha Alineación oficial del equipo 'F.C.Konoha' en el partido 0 - 1 Gober Girer Alineación oficial del equipo 'Gober Girer' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Konoha

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sergi Bagué va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. F.C.Konoha empatava el partit, 1 a 1, al minut 38.
  • 186 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de F.C.Konoha va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Khvicha Tchatchua.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Konoha van sortir al contraatac al minut 10, però Khvicha Tchatchua va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Marcos Diago va fer al minut 30 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ignacio Gayán, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Ignacio Gayán quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de F.C.Konoha van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Javier Miguel Cristantes va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.Konoha, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Einar Örn Kristjánsson va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Gober Girer

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador de Gober Rodrigo Siller va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 19 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Michel Agard va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Emili de Granada, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Gober que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Josep Ramon Burguesa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Es duien 56 minuts de partit jugats quan Benjamin Estrade va estar a punt de posar per davant a Gober amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emili de Granada va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Gober va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Emili de Granada va desviar el xut final de Nazario Peña després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Breogán Zambranos va marcar al minut 70 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 80, quan en Rafael Delgado va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.