Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Squandrago C.F. (440900) - CD Beade (1432974) » 638996822: T59/J14/VI

Liga 638996822 Información oficial sobre el partido 638996822 en Hattrick

15.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / VI.419 (14737)

Squandrago C.F. Alineación oficial del equipo 'Squandrago C.F.' en el partido 2 - 1 C.T.S. Barajas Alineación oficial del equipo 'C.T.S. Barajas' en el partido
Anders Rudi (40') 1 - 0
Anders Rudi (42') 2 - 0
2 - 1 Stephen Sagl (87')
Squandrago C.F. Alineación oficial del equipo 'Squandrago C.F.' en el partido 2 - 1 C.T.S. Barajas Alineación oficial del equipo 'C.T.S. Barajas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Squandrago C.F. Alineación oficial del equipo 'Squandrago C.F.' en el partido 6 - 1 C.T.S. Barajas Alineación oficial del equipo 'C.T.S. Barajas' en el partido
Es un cenizo 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Squandrago C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Anders Rudi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Squandrago.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, Squandrago va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Anders Rudi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Squandrago per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Leon Yannick Stab va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Squandrago va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fulgencio Zaldibar en un 1 contra 1 amb el porter Jordi Borràs, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Miguel Somellera gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jordi Borràs va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Lovre Starac una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Jordi Borràs va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Talal Khuelid Al-Suleimany, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Talal Khuelid Al-Suleimany de Squandrago va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.T.S. Barajas

Goles Goles

  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Barajas van mostrar una bona compenetració quan al minut 87 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Stephen Sagl va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Nicolás Luciano Sequeira va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Andrei Niculescu va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Bartłomiej Karoń no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Barajas va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Alberto Cascabuey no va poder controlar.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alberto Cascabuey que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Borja Cantillo de Barajas es va guanyar la targeta groga merescudament.