Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brutal Punks (1462952) - Reino de España (313450) » 638996487: T59/J14/VI

Liga 638996487 Información oficial sobre el partido 638996487 en Hattrick

15.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / VI.413 (14731)

Brutal Punks Alineación oficial del equipo 'Brutal Punks' en el partido 2 - 2 Reino de España Alineación oficial del equipo 'Reino de España' en el partido
Kevin Ferrer Albiar (40') 1 - 0
1 - 1 Georg Hohnke (71')
1 - 2 Elçin Çərkəzov (75')
Emiliano Lera (76') 2 - 2
Brutal Punks Alineación oficial del equipo 'Brutal Punks' en el partido 2 - 2 Reino de España Alineación oficial del equipo 'Reino de España' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Brutal Punks Alineación oficial del equipo 'Brutal Punks' en el partido 3 - 1 Reino de España Alineación oficial del equipo 'Reino de España' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,9 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brutal Punks

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Passats 40 minuts, Kevin Ferrer Albiar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Brutal es posava per davant!
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, Brutal aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Emiliano Lera va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Stefan Puszka va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Sebastian Karczewski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Mickaël Deléria va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Reino de España

Goles Goles

  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Georg Hohnke va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): En Elçin Çərkəzov donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 75 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Georg Hohnke al minut 3 semblava entrar, però Ander Jayaga va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 225 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Alejandro Macías es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jonathan Le Brun ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Poul-Erik Opstrup que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): El España va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 77 amb un llançament de falta perillós. En Georg Hohnke però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): España va estar a punt de marcar quan Berndt Kullenner va fer una passada impressionant a Alejandro Macías, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo de la Mota de España va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.