Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Serpín Team (123831) - MARAteam (434782) » 638995459: T59/J9/VI

Liga 638995459 Información oficial sobre el partido 638995459 en Hattrick

11.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VI.395 (14713)

Serpín Team Alineación oficial del equipo 'Serpín Team' en el partido 3 - 2 MARAteam Alineación oficial del equipo 'MARAteam' en el partido
0 - 1 Alfred Gwadera (17')
Uwe Damaschke (42') 1 - 1
Josep Maria Parellada (43') 2 - 1
2 - 2 Bram Barvaux (50')
Fabián Pont Delgado (73') 3 - 2
Serpín Team Alineación oficial del equipo 'Serpín Team' en el partido 3 - 2 MARAteam Alineación oficial del equipo 'MARAteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Serpín Team Alineación oficial del equipo 'Serpín Team' en el partido 3 - 0 MARAteam Alineación oficial del equipo 'MARAteam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serpín Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Serpín equilibrava la balança al minut 42. En Uwe Damaschke, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 43 gràcies a la jugada de Josep Maria Parellada, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passats 73 minuts, Fabián Pont Delgado, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Serpín es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, David Iborra va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Serpín van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Uwe Damaschke va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Regimantas Grybaitis gairebé va marcar per a Serpín des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a Serpín per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Uwe Damaschke, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Serpín Regimantas Grybaitis quasi marca al minut 65 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Uwe Damaschke l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Serpín per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 67, quan Bergoi Etxebeguren va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alessandro Bisceglia al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Niklas Stauning va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Uwe Damaschke.

MARAteam

Goles Goles

  • 105 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 17, Ahmed Faisal va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Alfred Gwadera que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 162 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Bram Barvaux, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MARAteam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gian Luigi Pizzimenti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mohammad Al Bushi després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pachi Revilla va poder desviar-lo a córner.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Ahmed Faisal era fer passades de llarga distància. Al minut 44 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Gian Luigi Pizzimenti però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Al minut 74 en Mathieu Lanschuetzer va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.