Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

turbopacket (434773) - pipiolo (1594192) » 638990941: T59/J14/VI

Liga 638990941 Información oficial sobre el partido 638990941 en Hattrick

15.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / VI.314 (14632)

El Alhondiga Alineación oficial del equipo 'El Alhondiga' en el partido 3 - 2 Justice League FC Alineación oficial del equipo 'Justice League FC' en el partido
0 - 1 Giampietro De Cianni (30')
Juanma Rodrigo Cabezuelo (44') 1 - 1
Adnan Dilnur (48') 2 - 1
2 - 2 Gabriel Firiceanu (69')
Thomas Savio (89') 3 - 2
El Alhondiga Alineación oficial del equipo 'El Alhondiga' en el partido 3 - 2 Justice League FC Alineación oficial del equipo 'Justice League FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Alhondiga Alineación oficial del equipo 'El Alhondiga' en el partido 0 - 5 Justice League FC Alineación oficial del equipo 'Justice League FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Alhondiga

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 del partit, el jugador Juanma Rodrigo Cabezuelo de Alhondiga va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Alhondiga van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Adnan Dilnur.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Michele Squadroni va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Alhondiga, Thomas Savio, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ovidiu Breza va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 43, i va passar la pilota a Thomas Savio, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Benedit de Alhondiga es va guanyar la targeta groga merescudament.

Justice League FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Joaquín Quadros va anar a parar al cap de Giampietro De Cianni que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Justice el 0 - 1.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gabriel Firiceanu per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Ilie-Marian Petreuş, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Justice va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Quinto Almoina va desviar el xut final de Rafael Alejandro Rosillo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ilie-Marian Petreuş. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Gabriel Firiceanu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Quinto Almoina, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Justice que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Alejandro Rosillo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Joaquín Quadros va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Quinto Almoina va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Ilie-Marian Petreuş va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Quinto Almoina va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Gabriel Firiceanu de Justice va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Alberto Hernández després que el jugador de Justice li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.