Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nebreda FC (309910) - Xavineta69 (486032) » 638989408: T59/J9/VI

Liga 638989408 Información oficial sobre el partido 638989408 en Hattrick

11.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 9 / VI.287 (14605)

Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido 3 - 0 bctuningb Alineación oficial del equipo 'bctuningb' en el partido
Manlio Pollo (22') 1 - 0
Raffaele Pranger (53') 2 - 0
Manlio Pollo (56') 3 - 0
Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido 3 - 0 bctuningb Alineación oficial del equipo 'bctuningb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nebreda FC Alineación oficial del equipo 'Nebreda FC' en el partido 2 - 0 bctuningb Alineación oficial del equipo 'bctuningb' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nebreda FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Manlio Pollo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Nebreda.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Nebreda va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raffaele Pranger, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nebreda van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manlio Pollo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Joachim Kuich es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Raffaele Pranger. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Manlio Pollo gairebé va marcar per a Nebreda des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Gabriel Truyols de Nebreda gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Saturio Puyol hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Clarence Djousse havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Narongrit Sawatpinyo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

bctuningb

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Narongrit Sawatpinyo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Enrique Balmón estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jordi Marcer quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.