Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FORZACOMPOS (995410) - WalkAroundLikeaBiggerThanPrince F.C (1590174) » 638985857: T59/J3/VI

Liga 638985857 Información oficial sobre el partido 638985857 en Hattrick

30.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 3 / VI.224 (14542)

FORZACOMPOS Alineación oficial del equipo 'FORZACOMPOS' en el partido 0 - 1 WalkAroundLikeaBiggerThanPrince F.C Alineación oficial del equipo 'WalkAroundLikeaBiggerThanPrince F.C' en el partido
0 - 1 Luigi Franco Galiè (52')
FORZACOMPOS Alineación oficial del equipo 'FORZACOMPOS' en el partido 0 - 1 WalkAroundLikeaBiggerThanPrince F.C Alineación oficial del equipo 'WalkAroundLikeaBiggerThanPrince F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FORZACOMPOS Alineación oficial del equipo 'FORZACOMPOS' en el partido 2 - 0 WalkAroundLikeaBiggerThanPrince F.C Alineación oficial del equipo 'WalkAroundLikeaBiggerThanPrince F.C' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FORZACOMPOS

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a FORZACOMPOS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Libero Assini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Oliver Sacristán va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 80, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

WalkAroundLikeaBiggerThanPrince F.C

Goles Goles

  • 174 Minuto 52 (Gol de penalti): Luigi Franco Galiè va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 52 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de WalkAroundLikeaBigg va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aleksi Peltonen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del WalkAroundLikeaBigg que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Aleksi Peltonen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de WalkAroundLikeaBigg, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Tiziano Zampol va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): El WalkAroundLikeaBigg va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Luigi Franco Galiè la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de WalkAroundLikeaBigg va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Tiziano Zampol va sortir per sobre el travesser.