Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Myotragus (1368464) - kreatipstudio (775844) » 638985426: T59/J7/VI

Liga 638985426 Información oficial sobre el partido 638985426 en Hattrick

27.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 7 / VI.216 (14534)

Specialized United Alineación oficial del equipo 'Specialized United' en el partido 2 - 3 Conde Maule C.F. Alineación oficial del equipo 'Conde Maule C.F.' en el partido
Vũ Nguyên Châu (28') 1 - 0
Matías Murillo (30') 2 - 0
2 - 1 Albino Galdeano (36')
2 - 2 Rasmus Reithmaier (66')
2 - 3 Albino Galdeano (89')
Specialized United Alineación oficial del equipo 'Specialized United' en el partido 2 - 3 Conde Maule C.F. Alineación oficial del equipo 'Conde Maule C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Specialized United Alineación oficial del equipo 'Specialized United' en el partido 3 - 0 Conde Maule C.F. Alineación oficial del equipo 'Conde Maule C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Specialized United

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Specialized van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vũ Nguyên Châu va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Specialized va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Matías Murillo des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Pantuflo Fernández Muras gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bogdan Tomegea va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lionel Mauquoi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Adolfo Escriva del Specialized ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Conde Maule C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Eftichios Rodostoglou va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Albino Galdeano, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): En Rasmus Reithmaier va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 174 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Albino Galdeano va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 35, quan un error defensiu va deixar Eftichios Rodostoglou completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 260 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Albino Galdeano va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 260 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Albino Galdeano, al minut 38 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.