Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bombay Team (311049) - Hondarribi Titans (1430868) » 638985085: T59/J6/VI

Liga 638985085 Información oficial sobre el partido 638985085 en Hattrick

20.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 6 / VI.210 (14528)

Bombay Team Alineación oficial del equipo 'Bombay Team' en el partido 1 - 3 LUCKYMONKEY Alineación oficial del equipo 'LUCKYMONKEY' en el partido
0 - 1 David Fayos (8')
Jordi Xavier Saltó (25') 1 - 1
1 - 2 Serge Mafongou (73')
1 - 3 David Fayos (79')
Bombay Team Alineación oficial del equipo 'Bombay Team' en el partido 1 - 3 LUCKYMONKEY Alineación oficial del equipo 'LUCKYMONKEY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bombay Team Alineación oficial del equipo 'Bombay Team' en el partido 2 - 0 LUCKYMONKEY Alineación oficial del equipo 'LUCKYMONKEY' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bombay Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jordi Xavier Saltó va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Bombay empatava el partit, 1 a 1, al minut 25.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Bombay va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Francisco José Montero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Francisco José Montero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bombay se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Francisco José Montero del Bombay ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Iván Vayá va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Matthias Netzold arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 72 per blocar una centrada d'en Javier Antonio Granyena va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bombay.

LUCKYMONKEY

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el LUCKYMONKEY va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en David Fayos aconseguint el 0 - 1.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Serge Mafongou va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, LUCKYMONKEY, al minut 73. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): El contraatac de LUCKYMONKEY va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que David Fayos va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Bret Gardelegen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de LUCKYMONKEY va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luigi Beneventano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Luigi Beneventano de LUCKYMONKEY va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.