Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Santuario S.A.D (1584986) - U.D. Pastores (488880) » 638978677: T59/J14/VI

Liga 638978677 Información oficial sobre el partido 638978677 en Hattrick

15.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / VI.95 (14413)

Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido 2 - 2 U.D. Pastores Alineación oficial del equipo 'U.D. Pastores' en el partido
Timur Tääker (22') 1 - 0
1 - 1 Miquel Filló (57')
Leonhart Kerschbaumer (69') 2 - 1
2 - 2 Hipólito Churruchao (81')
Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido 2 - 2 U.D. Pastores Alineación oficial del equipo 'U.D. Pastores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Santuario S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atletico Santuario S.A.D' en el partido 5 - 1 U.D. Pastores Alineación oficial del equipo 'U.D. Pastores' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Santuario S.A.D

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Timur Tääker, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ATSA es posava per davant!
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Leonhart Kerschbaumer va donar a ATSA un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El ATSA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Petru Pârlitu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Petru Pârlitu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Petru Pârlitu va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Collins Kibowen de ATSA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Leonhart Kerschbaumer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ATSA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

U.D. Pastores

Goles Goles

  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Nicola Ientile estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Miquel Filló va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 57.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Pastores van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 81, quan Hipólito Churruchao va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 13 en Nicola Ientile ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Miquel Filló el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Miquel Filló va ser clau en la jugada d'atac de Pastores al minut 30, quan ell mateix va fer una passada brutal a Benet Aixelà, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alejandro Donvela quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Alejandro Donvela al minut 39 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Miquel Filló va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.