Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MSCI World (778023) - INSANIA F.C (796451) » 638970296: T59/J5/V

Liga 638970296 Información oficial sobre el partido 638970296 en Hattrick

13.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 5 / V.202 (5715)

Estrella Verda Alineación oficial del equipo 'Estrella Verda' en el partido 1 - 1 INSANIA F.C Alineación oficial del equipo 'INSANIA F.C' en el partido
0 - 1 Miloslav Vinš (37')
Kjell Storholt (43') 1 - 1
Estrella Verda Alineación oficial del equipo 'Estrella Verda' en el partido 1 - 1 INSANIA F.C Alineación oficial del equipo 'INSANIA F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrella Verda Alineación oficial del equipo 'Estrella Verda' en el partido 3 - 0 INSANIA F.C Alineación oficial del equipo 'INSANIA F.C' en el partido
Tiene mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Verda

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Després de 43 minuts de partit, Kjell Storholt igualava per Estrella en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 38 minuts, en José Barraquer no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Ad Tjarks va estar a punt d'empatar per a Estrella quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Philip Pitts va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 es va veure una gran oportunitat per a Estrella per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kjell Storholt, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Raúl Bonilla Mangas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Estrella.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Porras Rubio de Estrella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Porras Rubio es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

INSANIA F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Estrella. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miloslav Vinš la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del INSANIA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Manuel Murcia va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Miloslav Vinš, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de INSANIA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nicolás Iturrao va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Giacomo Jaspers va rebre molts aplaudiments. Al minut 53 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.