Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Fuente City (801570) - FC Pretorianos (1368544) » 638966948: T59/J8/V

Liga 638966948 Información oficial sobre el partido 638966948 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / V.142 (5655)

Vesalius F.C. Alineación oficial del equipo 'Vesalius F.C.' en el partido 1 - 1 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
Michalis Ayiostratitis (41') 1 - 0
1 - 1 Stuart Steele (57')
Vesalius F.C. Alineación oficial del equipo 'Vesalius F.C.' en el partido 1 - 1 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vesalius F.C. Alineación oficial del equipo 'Vesalius F.C.' en el partido 2 - 0 F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vesalius F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Michalis Ayiostratitis de Vesalius aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 es va veure una gran oportunitat per a Vesalius per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Orest Yudenkov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Vesalius va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Elbert Alofs ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Jonne Jurvelin de Vesalius gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Vesalius per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 58, quan Jurgen Stronks va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

F.C. Bekirent

Goles Goles

  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 57 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Stuart Steele de Bekirent marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bekirent que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Wilfredo Yalán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Konstantin Höbart va marxar de Indrek Elevant en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Bekirent van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bekirent van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Wilfredo Yalán va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Tomasz Maciejczyk va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Indrek Elevant per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bekirent va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 49, però en Volfgangs Bergs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.