Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kanuti k.i (1435463) - Stricke Team (1459040) » 638965008: T59/J13/V

Liga 638965008 Información oficial sobre el partido 638965008 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / V.107 (5620)

gannicus team Alineación oficial del equipo 'gannicus team' en el partido 0 - 1 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
0 - 1 Emil Pashkulev (62')
gannicus team Alineación oficial del equipo 'gannicus team' en el partido 0 - 1 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gannicus team Alineación oficial del equipo 'gannicus team' en el partido 2 - 0 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gannicus team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Corsino Iserna va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de gannicus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Javier Foguet! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): gannicus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Corsino Iserna va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 235 Minuto 63 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Gonzalo Mariana es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 63, però el porter va aturar el seu xut.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 el gannicus va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gonzalo Mariana no va estar gens encertat.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Javier Foguet no va ser aprofitada per en Teofilo Arroyo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Javier Foguet hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Gonzalo Mariana quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Stricke Team

Goles Goles

  • 186 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Stricke amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Emil Pashkulev, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Stricke va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Radomir Zabłocki va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Stricke van sortir al contraatac al minut 57, però Guillén Berdía va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 3 (Tarjeta roja directa): Al minut 3 en Quint de Groote va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.