Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F Los Gatos Nocturnos AM (1414127) - Antamira Oeee (1337348) » 638964121: T59/J1/V

Liga 638964121 Información oficial sobre el partido 638964121 en Hattrick

16.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 1 / V.92 (5605)

C.F Los Gatos Nocturnos AM Alineación oficial del equipo 'C.F Los Gatos Nocturnos AM' en el partido 2 - 1 Antamira Oeee Alineación oficial del equipo 'Antamira Oeee' en el partido
0 - 1 Marcin Rzeźnik (16')
Erdal Samsa (28') 1 - 1
Beso Kintiraia (47') 2 - 1
C.F Los Gatos Nocturnos AM Alineación oficial del equipo 'C.F Los Gatos Nocturnos AM' en el partido 2 - 1 Antamira Oeee Alineación oficial del equipo 'Antamira Oeee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F Los Gatos Nocturnos AM Alineación oficial del equipo 'C.F Los Gatos Nocturnos AM' en el partido 2 - 0 Antamira Oeee Alineación oficial del equipo 'Antamira Oeee' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F Los Gatos Nocturnos AM

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del C..FLNAM s'esgargamellaven dempeus per esperonar Erdal Samsa que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 28 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el C..FLNAM va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Beso Kintiraia, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, László Pulay va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Olexandr Slabak va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Ib Vindeløv va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Rowan Garnett va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C..FLNAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Antamira Oeee

Goles Goles

  • 140 Minuto 16 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Antamira el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Marcin Rzeźnik va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Antamira va anar a parar a la dreta de l'atac on en Arthur Péné, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Antamira sortien al contraatac. La falta llançada per Marcin Rzeźnik va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Antamira van sortir al contraatac amb encert al minut 63, però Marcin Rzeźnik no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.