Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gran RETROSKI (777383) - LECONDONI F.C. (121776) » 638963891: T59/J13/V

Liga 638963891 Información oficial sobre el partido 638963891 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / V.87 (5600)

Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido 2 - 2 LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido
0 - 1 Juan Carlos López Obregón (4')
0 - 2 Enrique Aller (75')
王 (Wang) 恩雄 (Enxiong) (78') 1 - 2
Dimitar Sotirov (87') 2 - 2
Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido 2 - 2 LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido 0 - 2 LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gran RETROSKI

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en 王 (Wang) 恩雄 (Enxiong) trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Dimitar Sotirov de RETROSKI va aconseguir igualar el partit al minut 87, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de RETROSKI, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Tobías Otero va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Pongo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 es va veure una gran oportunitat per a RETROSKI per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hans Hogendoorn, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, 王 (Wang) 恩雄 (Enxiong) de RETROSKI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LECONDONI F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Carlos López Obregón va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 75, Paolo Schirripa va pentinar un córner cap al segon pal que Enrique Aller va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Paolo Schirripa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Enrique Aller quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ville Putkonen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Enrique Aller de LECONDONI va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 12 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Petar Genev va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.