Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiniebla (1461147) - Xuti Qui Pugui (801702) » 638963600: T59/J11/V

Liga 638963600 Información oficial sobre el partido 638963600 en Hattrick

25.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 11 / V.82 (5595)

Bodión C.F Alineación oficial del equipo 'Bodión C.F' en el partido 3 - 1 Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido
Augusto Neto (16') 1 - 0
Ferenc Hancz (33') 2 - 0
Filiberto Giovannoni (75') 3 - 0
3 - 1 Martin Bespalykh (83')
Bodión C.F Alineación oficial del equipo 'Bodión C.F' en el partido 3 - 1 Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bodión C.F Alineación oficial del equipo 'Bodión C.F' en el partido 3 - 0 Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido
Tiene un resultado normal 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bodión C.F

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Gaétan Delacotte va anar a parar al cap de Augusto Neto que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Bodión el 1 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Bodión va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ferenc Hancz va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Filiberto Giovannoni es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Bodión per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Narcizijus Kurantavičius, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 17 quan Christophe Mainguy de Bodión gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Poncio Cuadra de Bodión va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Filiberto Giovannoni una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 72, però una magnífica aturada de Jani Hirvi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Narcizijus Kurantavičius de Bodión amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Xuti Qui Pugui

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Martin Bespalykh va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Pugui en aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Fernando Dedda va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Martin Bespalykh des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pugui van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gerard Roux va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 66 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Dan-Claudiu Ticuşan amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Sebastian Oetting va poder marcar per a Pugui en un servei de cantonada picat per en Nguyễn Phúc Khê quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.