Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bamie FC (771966) - FC Barna (777436) » 638959591: T59/J2/V

Liga 638959591 Información oficial sobre el partido 638959591 en Hattrick

23.03.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 2 / V.11 (5524)

Los Galacticos Estrellados Alineación oficial del equipo 'Los Galacticos Estrellados' en el partido 1 - 1 El Tirachinas Alineación oficial del equipo 'El Tirachinas' en el partido
0 - 1 Marek Jakubiec (35')
Joan Martí Fages (73') 1 - 1
Los Galacticos Estrellados Alineación oficial del equipo 'Los Galacticos Estrellados' en el partido 1 - 1 El Tirachinas Alineación oficial del equipo 'El Tirachinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Galacticos Estrellados Alineación oficial del equipo 'Los Galacticos Estrellados' en el partido 3 - 2 El Tirachinas Alineación oficial del equipo 'El Tirachinas' en el partido
Tiene mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,4 % 24,0 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Galacticos Estrellados

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 73, Joan Martí Fages de Estrellados empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Estrellados es va veure beneficiat per la polèmica al minut 27, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Pedro Castillo va relliscar al moment de fer el xut i el porter Dritbardh Vrapi no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Ignacio Valluerca Vallujera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Estrellados se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Rafael Vallejo va estar a punt d'empatar per a Estrellados quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Dritbardh Vrapi va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després de 63 minuts, Guy Ufenast va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kim Heiselberg! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

El Tirachinas

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marek Jakubiec es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Giasemis Savoullis va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Danny Robinson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nils Larsen de Tirachinas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.