Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Gondoreano (437905) - CDDAROCA (1335428) » 638959558: T59/J8/V

Liga 638959558 Información oficial sobre el partido 638959558 en Hattrick

04.05.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 8 / V.10 (5523)

Atletico Gondoreano Alineación oficial del equipo 'Atletico Gondoreano' en el partido 1 - 1 Hijos de Dune Alineación oficial del equipo 'Hijos de Dune' en el partido
0 - 1 Kripan Borra (25')
Pere Lluís Peirató (26') 1 - 1
Atletico Gondoreano Alineación oficial del equipo 'Atletico Gondoreano' en el partido 1 - 1 Hijos de Dune Alineación oficial del equipo 'Hijos de Dune' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Gondoreano Alineación oficial del equipo 'Atletico Gondoreano' en el partido 2 - 1 Hijos de Dune Alineación oficial del equipo 'Hijos de Dune' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Gondoreano

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Gondoreano aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Pere Lluís Peirató va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Stelios Saraliotis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gondoreano.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Gondoreano va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 62 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Elano Cosco ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Gondoreano va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stelios Saraliotis va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Raúl Desmás.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dumitru Sulugiuc de Gondoreano la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Hijos de Dune

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Kripan Borra va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Hijos, al minut 25. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Glen Elderman de Hijos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Andrew Maxted que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Hijos va estar a punt de marcar quan Jeremías Ballestín va fer una passada impressionant a Łukasz Wojtaszczyk, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hijos va ser a punt de marcar al minut 59, quan el seu jugador Łukasz Wojtaszczyk va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Hijos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Oxenstierna va desviar el xut final de Jeremías Ballestín després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antoni Arcarons.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Glen Elderman de Hijos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.