Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC TITI (315490) - Fight Club FT (487822) » 638959266: T59/J5/V

Liga 638959266 Información oficial sobre el partido 638959266 en Hattrick

13.04.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 5 / V.5 (5518)

Stoichkov Hooligans Club Alineación oficial del equipo 'Stoichkov Hooligans Club' en el partido 0 - 0 Fight Club FT Alineación oficial del equipo 'Fight Club FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Stoichkov Hooligans Club Alineación oficial del equipo 'Stoichkov Hooligans Club' en el partido 0 - 3 Fight Club FT Alineación oficial del equipo 'Fight Club FT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stoichkov Hooligans Club

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Rumen Dzhurkov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hooligans que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hooligans va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tim Rougier, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Jacobo Lavardin va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 55, i va passar la pilota a David Escarramad, però aquest no va encertar a marcar.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Hooligans van sortir al contraatac amb encert al minut 81, però Jacobo Lavardin no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Fight Club FT

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Nicomedes Mandujano va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 34. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Carlo Terella, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jaroslav Fafejta no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 208 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joel Pyy de Fight va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Hrvoje Milanko es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fight que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Romuald Rzepka, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaroslav Fafejta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Nicomedes Mandujano va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carlo Terella, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Fred Roscio de Fight, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pelbárt Raffai de Fight va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.