Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almeria City (1416884) - CRISPR-Cas9 (1598105) » 638958855: T59/J14/IV

Liga 638958855 Información oficial sobre el partido 638958855 en Hattrick

15.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / IV.61 (3484)

Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido 1 - 1 Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido
Benedicto Serrano (65') 1 - 0
1 - 1 Vincent Padberg (69')
Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido 1 - 1 Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido 0 - 1 Figueress Alineación oficial del equipo 'Figueress' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Flyers FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible (general)): Casimiro Deira de Flyers va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Benedicto Serrano que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Flyers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rafael Fillola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 219 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Flyers va estar a punt d'arribar en un córner. En Perico Valentín va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Flyers van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Casimiro Deira va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Perico Valentín de Flyers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Figueress

Goles Goles

  • 164 Minuto 69 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 69 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Figueress. Vincent Padberg el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 4 (Ocasión tiro lejano): El Figueress se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 4, en Gabriel Escornallón va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 16 la va desaprofitar Nicolas Cheuqueman de Figueress, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 215 Minuto 18 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gerard Matarrodona va superar els defenses rivals per velocitat al minut 18 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 287 Minuto 73 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Figueress va deixar en bona posició a en Vincent Padberg per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mathew Ashton de Figueress va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.