Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lillo del Bierzo (778630) - F.C. Colombo (1459585) » 638958848: T59/J13/IV

Liga 638958848 Información oficial sobre el partido 638958848 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / IV.61 (3484)

cokers Alineación oficial del equipo 'cokers' en el partido 2 - 1 F.C. Colombo Alineación oficial del equipo 'F.C. Colombo' en el partido
Hildemar Catinan (23') 1 - 0
Rostyslav Drabenyuk (30') 2 - 0
2 - 1 Ľuboš Šášik (41')
cokers Alineación oficial del equipo 'cokers' en el partido 2 - 1 F.C. Colombo Alineación oficial del equipo 'F.C. Colombo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cokers Alineación oficial del equipo 'cokers' en el partido 0 - 2 F.C. Colombo Alineación oficial del equipo 'F.C. Colombo' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cokers

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): En Hildemar Catinan va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): cokers va augmentar la diferència quan Rostyslav Drabenyuk no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Pachi Marañón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Rostyslav Drabenyuk va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de cokers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Rostyslav Drabenyuk de cokers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Rostyslav Drabenyuk de cokers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Colombo

Goles Goles

  • 154 Minuto 41 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Ľuboš Šášik va significar el 2 - 1 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Colombo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Manuel Achilli va quedar-se sol davant el porter Lluís Casagran, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Colombo creava perill des de la dreta al minut 24, però en Lluís Casagran, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Florin-Dan Vinerean desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 37 en Florin-Dan Vinerean va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Lluís Casagran va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Enrique Emanuel va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 217 Minuto 64 (Ocasión evento especial cansancio): En Hildemar Catinan treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 64 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.
  • 262 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Manuel Achilli va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Lluís Casagran va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Colombo va estar a punt d'empatar al 80 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Florin-Dan Vinerean que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 83, en un 1 contra 1 amb el porter, però Lluís Casagran va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ľuboš Šášik des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Jesús Señora per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 85, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.