Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

els golets (774094) - Os Festicultores (1594081) » 638958462: T59/J14/IV

Liga 638958462 Información oficial sobre el partido 638958462 en Hattrick

15.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 14 / IV.54 (3477)

els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido 2 - 2 Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido
0 - 1 Jure Škaro (37')
Joaquín Ibañez Aldecoa (69') 1 - 1
Mukhtar Bukhari (70') 2 - 1
2 - 2 Edvard Hedegård (74')
els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido 2 - 2 Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido 2 - 0 Os Festicultores Alineación oficial del equipo 'Os Festicultores' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els golets

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al golets una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Joaquín Ibañez Aldecoa, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 69.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 70 gràcies a la jugada de Mukhtar Bukhari, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Daniil Dorenkov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de golets se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Lars Yankos del golets ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 el golets va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mukhtar Bukhari no va estar gens encertat.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FSTIKLTRES. La jugada d'estratègia del golets per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mtima Kqaratsi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Demid Baganov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Os Festicultores

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Jure Škaro va marcar al minut 37 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Edvard Hedegård de FSTIKLTRES va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): FSTIKLTRES van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 8 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Norbert Kiskó no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ignacio Barrera Rodríguez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.