Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malmsteen's (314342) - Metalcoholiks FC (1588326) » 638956443: T59/J13/IV

Liga 638956443 Información oficial sobre el partido 638956443 en Hattrick

08.06.2019 14:00:00
Liga: Temporada 59 / Jornada 13 / IV.18 (3441)

Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido 5 - 2 Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido
Stefan Georg Beutler (19') 1 - 0
Deon Willoughby (28') 2 - 0
Imeldo Martínez Herrero (36') 3 - 0
Stefan Georg Beutler (43') 4 - 0
4 - 1 Abdelhannane Nassi (62')
Richard Riggott (75') 5 - 1
5 - 2 Emilian Roziński (80')
Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido 5 - 2 Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Malmsteen's Alineación oficial del equipo 'Malmsteen's' en el partido 4 - 1 Metalcoholiks FC Alineación oficial del equipo 'Metalcoholiks FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malmsteen's

Goles Goles

  • 124 Minuto 19 (Gol de penalti): Al minut 19 l'àrbitre va premiar Malmsteens amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Stefan Georg Beutler va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Malmsteens va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Deon Willoughby progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Malmsteens va augmentar la diferència quan Imeldo Martínez Herrero no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 130 Minuto 43 (Gol de falta): Als 43 minuts, Stefan Georg Beutler va ampliar l'avantatge de Malmsteens amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Richard Riggott va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 5 - 1 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Amb 2 minuts disputats, Stefan Georg Beutler gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Egor Zhebrakov va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Malmsteens va estar a punt d'arribar en un córner. En Richard Riggott va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 61 quan Eef van Schagen de Malmsteens gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Egor Zhebrakov al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Richard Riggott va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Metalcoholiks FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de METAL eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 62, Abdelhannane Nassi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 1.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 80 del partit, anotant el 5 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Emilian Roziński.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del METAL va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Edgar Tokene no va poder controlar.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 71 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Abdelhannane Nassi amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): METAL van seguir progressant per la banda dreta. Krasimir Hristov va tenir la seva oportunitat al minut 77, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Juan Carlos Sáenz Soto va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Edgar Tokene, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 219 Minuto 91 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Juan Carlos Sáenz Soto va poder marcar per a METAL en un servei de cantonada picat per en Edgar Tokene quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 252 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Al minut 92 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Abdelhannane Nassi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de METAL havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.