Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.TENERIFE BARÇA (992505) - F.C. Niro (775438) » 638010371: T59/R1

Copa 638010371 Información oficial sobre el partido 638010371 en Hattrick

13.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 1

C.D.TENERIFE BARÇA Alineación oficial del equipo 'C.D.TENERIFE BARÇA' en el partido 3 - 5 The Mengues Team Alineación oficial del equipo 'The Mengues Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
C.D.TENERIFE BARÇA Alineación oficial del equipo 'C.D.TENERIFE BARÇA' en el partido 2 - 6 The Mengues Team Alineación oficial del equipo 'The Mengues Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.TENERIFE BARÇA

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del C.D.TENERIFE s'esgargamellaven dempeus per esperonar Adamastor de Azambuja que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 13 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): C.D.TENERIFE equilibrava la balança al minut 62. En Hannes Luginbühl, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el C.D.TENERIFE va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Mustafa Miroğlu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Adamastor de Azambuja va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): C.D.TENERIFE enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 88 per blocar una centrada d'en Terry Zuber va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de C.D.TENERIFE.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dejan Küssenberger de C.D.TENERIFE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Terry Zuber.

The Mengues Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Lewis Rodríguez va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mengues va ser finalitzada des de l'esquerra per Ricardo Garrinaga al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Mengues va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 78. Vincent Bergfleth va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): Amb 95 minuts jugats, Izer Malkorrea de Mengues va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 3 - 4.
  • 183 Minuto 99 (Gol por la derecha): Al minut 99, un xut de Vincent Bergfleth des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Garrinaga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Garrinaga de Mengues va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.