Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granopeña (30692) - Real Coruña F.C. (772280) » 638009691: T59/R1

Copa 638009691 Información oficial sobre el partido 638009691 en Hattrick

13.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 1

Granopeña Alineación oficial del equipo 'Granopeña' en el partido 0 - 5 Veriueu-ho Alineación oficial del equipo 'Veriueu-ho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Granopeña Alineación oficial del equipo 'Granopeña' en el partido 0 - 4 Veriueu-ho Alineación oficial del equipo 'Veriueu-ho' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granopeña

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Imanol Cabarcos quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, Georgi Milanov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cesário Azevedo de Granopeña va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Veriueu-ho

Goles Goles

  • 170 Minuto 15 (Gol de falta): Al minut 15 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Ilias Gagakis va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Felipe Benavides de Veriueu-ho l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 36 de partit.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Abraham Bau la va rematar Gabriele Arconte amb una magnífica volea que va fer pujar per a Veriueu-ho el 0 - 3.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Herluf Strandberg entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Veriueu-ho, un peu providencial d'en Maiko Friesinger va situar el 0-4 al panell digital.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Al minut 52 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Ilias Gagakis va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jaume Massanés després de 17 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jaume Jacas va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, el Veriueu-ho va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ghafour Beyzaei s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Ghafour Beyzaei va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jaume Jacas va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Ghafour Beyzaei, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Veriueu-ho va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Tomas Alleyn es va quedar sol davant del porter, al minut 57. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ghafour Beyzaei, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Herluf Strandberg.