Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hierbabuena (1580551) - CD JotaTrollez (437314) » 638009575: T59/R1

Copa 638009575 Información oficial sobre el partido 638009575 en Hattrick

13.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 1

Total Wolf C.F Alineación oficial del equipo 'Total Wolf C.F' en el partido 2 - 4 F.C.VERGES Alineación oficial del equipo 'F.C.VERGES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Total Wolf C.F Alineación oficial del equipo 'Total Wolf C.F' en el partido 0 - 5 F.C.VERGES Alineación oficial del equipo 'F.C.VERGES' en el partido
Tiene suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Total Wolf C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Hernán Ilasa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Total es posava per davant!
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Laurenţiu Samoilescu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Total, un peu providencial d'en Antonio Manuel Viana va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Total van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 51 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Martí Graboleda, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Mayorga de Total es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.

F.C.VERGES

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 27 minuts Miguel Vinuesa va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 en 胡 (Hu) 崇鉴 (Chongjian) va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sergio Caudeli quedar desmarcat i marcar per a F.C.VERGES al minut 95. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 181 Minuto 109 (Gol por el centro): Nahuel Von Bischhoffshausen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 109, i va fer pujar el 2 - 4 per a F.C.VERGES.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): F.C.VERGES va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Nahuel Von Bischhoffshausen va quedar-se sol davant el porter Arnald Taribó, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bronisław Chłop va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Sergio Caudeli va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): F.C.VERGES va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Arnald Taribó va desviar el xut final de 胡 (Hu) 崇鉴 (Chongjian) després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 96 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Christian Mavica. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hugo Fellmann de F.C.VERGES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.