Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicago Fire C.F. (309055) - Mora de Rubielos C.F. (993398) » 638009421: T59/R1

Copa 638009421 Información oficial sobre el partido 638009421 en Hattrick

13.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 1

Cabrita F.C Alineación oficial del equipo 'Cabrita F.C' en el partido 0 - 1 Mora de Rubielos C.F. Alineación oficial del equipo 'Mora de Rubielos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabrita F.C Alineación oficial del equipo 'Cabrita F.C' en el partido 0 - 2 Mora de Rubielos C.F. Alineación oficial del equipo 'Mora de Rubielos C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabrita F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Cabrita van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 29, però Hurbil Berari va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Berenguer Sanahuja, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daan van der Elst de Cabrita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Hurbil Berari s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mirosław Onitz de Cabrita es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Mora de Rubielos C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pedro Esaure que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Rubielos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Rubielos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Maik Wiethaup va desviar el xut final de Pedro Rodríguez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Birger Van Maele va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Jordi Marquilles? Un error clamorós seu va donar a Lucio Vitiello una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 66, quan en Yan Chekanov va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Yan Chekanov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 72 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Albert Vilaubí que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Al minut 104 de partit, Lucio Vitiello va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.