Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Kinkis (441277) - At. Catalunya (440918) » 638009305: T59/R1

Copa 638009305 Información oficial sobre el partido 638009305 en Hattrick

13.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 1

Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido 4 - 5 FB Azanuy Alineación oficial del equipo 'FB Azanuy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Kinkis Alineación oficial del equipo '  Atletico de Kinkis' en el partido 2 - 0 FB Azanuy Alineación oficial del equipo 'FB Azanuy' en el partido
Tiene suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Kinkis

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Passat el minut 22 de joc, Vasil Bužický facilitava les coses al Aks amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Aks enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vasil Bužický va estar a punt d'acabar en gol al minut 59, però el porter visitant Henrik Månsson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 239 Minuto 101 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Juan Antonio Mayor va ridiculitzar a en Jakub Lewera amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 106 (Ocasión por el centro): En Vasil Bužický va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aks se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Aks Valdis Renbergs, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Henrik Månsson. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Enrique Elormendi va xutar fora per a Aks, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Gernot Weinstock va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Aks José García de Carranque no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Henrik Månsson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Aks, Ignacio Ramos López, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.

FB Azanuy

Goles Goles

  • 115 Minuto 5 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Raúl Ruiz no va poder aturar Martin Selnes de Azanuy, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 5 el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Martin Selnes va estar a punt de posar per davant a Azanuy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Valdis Renbergs va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 97 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Azanuy va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Martin Selnes va sortir per sobre el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Martin Selnes anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Azanuy.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Azanuy Henrik Månsson va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Jakub Lewera de Azanuy va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Valdis Renbergs s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Lucas Alvarez de Azanuy, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Valdis Renbergs en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Fardin Seyfollahi de Azanuy és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 5.