Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Krunus FC (1419786) - EneksTeam (994975) » 638009022: T59/R1

Copa 638009022 Información oficial sobre el partido 638009022 en Hattrick

13.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 1

Clown F.C Alineación oficial del equipo 'Clown F.C' en el partido 1 - 3 EneksTeam Alineación oficial del equipo 'EneksTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Clown F.C Alineación oficial del equipo 'Clown F.C' en el partido 0 - 1 EneksTeam Alineación oficial del equipo 'EneksTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clown F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Clown eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 25, Karim Wrisberg va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Clown va anar a parar a la dreta de l'atac on en İsmail Arığ, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Petar Bozhilov, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Petar Bozhilov de Clown la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

EneksTeam

Goles Goles

  • 164 Minuto 52 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de EneksTeam al minut 52. Giorgio Rovatti va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Harris Veldman quedar desmarcat i marcar per a EneksTeam al minut 96. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 104 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 104, EneksTeam va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Salvo Sodano.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Giorgio Rovatti va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Salvo Sodano va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Onni Nurro, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 235 Minuto 72 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Harris Veldman va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Harris Veldman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.