Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C D BARRIOS (121259) - FORZACOMPOS (995410) » 638008298: T59/R1

Copa 638008298 Información oficial sobre el partido 638008298 en Hattrick

13.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 1

C D BARRIOS Alineación oficial del equipo 'C D BARRIOS' en el partido 3 - 0 FORZACOMPOS Alineación oficial del equipo 'FORZACOMPOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C D BARRIOS Alineación oficial del equipo 'C D BARRIOS' en el partido 2 - 1 FORZACOMPOS Alineación oficial del equipo 'FORZACOMPOS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C D BARRIOS

Goles Goles

  • 124 Minuto 52 (Gol de penalti): Corria el minut 52, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. BARRIOS s'avançava en el marcador després que en Péter Szentgyörgyvölgyi xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Péter Szentgyörgyvölgyi va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 80 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a BARRIOS i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 89 minuts de joc. Mentre en Péter Szentgyörgyvölgyi el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 6, el BARRIOS estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Andrzej Krzystek va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Arbildo va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Matúš Španiel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Tor Alstad va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BARRIOS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Péter Szentgyörgyvölgyi va fer al minut 68 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Tor Alstad, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Pedro Arbildo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BARRIOS que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesco Zuritelli de BARRIOS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FORZACOMPOS

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Andrei Simionescu va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 32. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Epifanio Briuolo quasi aconsegueix empatar per FORZACOMPOS al minut 72, però Ramón María Echaide va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vicent Aldomà de FORZACOMPOS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.