Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nirgumil (994223) - TormentaC (1577802) » 638008280: T59/R1

Copa 638008280 Información oficial sobre el partido 638008280 en Hattrick

13.03.2019 12:00:00
Copa: Temporada 59 / Ronda 1

nirgumil Alineación oficial del equipo 'nirgumil' en el partido 0 - 2 managuanika Alineación oficial del equipo 'managuanika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
nirgumil Alineación oficial del equipo 'nirgumil' en el partido 1 - 2 managuanika Alineación oficial del equipo 'managuanika' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,0 % 60,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nirgumil

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Vasco va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Henrik Hynnä va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Severiano Pozo de nirgumil va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Rafael Alpont que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacio Ruipérez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristiano Baeza de nirgumil la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Cristiano Baeza se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àngel Fabrellas de nirgumil es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Àngel Fabrellas es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

managuanika

Goles Goles

  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Eftichis Mallios quedar desmarcat i marcar per a managuanika al minut 74. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de managuanika eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 78, Miro Bruckhart va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Miro Bruckhart va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Milan Ješina va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Toño Arroyal va estar atent i va desviar la pilota a córner.