Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Relampago FC (48644) - CF MÀF (1458262) » 636888759: T58/R5

Copa 636888759 Información oficial sobre el partido 636888759 en Hattrick

19.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 5

Relampago FC Alineación oficial del equipo 'Relampago FC' en el partido 4 - 2 Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Relampago FC Alineación oficial del equipo 'Relampago FC' en el partido 4 - 1 Jabatadas Alineación oficial del equipo 'Jabatadas' en el partido
Tiene un resultado normal 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Relampago FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 4 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Relampago una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En William Ebbesen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 4.
  • 190 Minuto 85 (Gol de falta): En Piotr Wołek va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-2.
  • 137 Minuto 100 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Secondo Capocasale la va convertir en gol amb un remat de cap en Fernando Santolalla tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 100 el marcador es va actualitzar: 3 - 2.
  • 132 Minuto 117 (Gol por la izquierda): En Arne Filtenborg va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Arne Filtenborg de Relampago va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 3, però no va estar gaire encertat.
  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Lasse Huuskonen va poder marcar per a Relampago en un servei de cantonada picat per en Ştefan-Cristian Popescu quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Ştefan-Cristian Popescu es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Fernando Santolalla del Relampago ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Relampago enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Piotr Wołek va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Relampago se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 115 (Ocasión por el centro): Al minut 115, Peter Kullenlind gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sascha Vogl va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Santolalla de Relampago amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Jabatadas

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Enrique San Pelayo quedar desmarcat i marcar per a Jabatadas al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Jabatadas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Remi Balzer.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, un refús desafortunat de Jérémy Pruvost, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Andrés Río no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nemanja Ćosić es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Remi Balzer de Jabatadas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.