Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BCNCAN2021 (489770) - Águilas Club Fútbol (1436304) » 636888709: T58/R5

Copa 636888709 Información oficial sobre el partido 636888709 en Hattrick

19.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 5

Cachaça Alineación oficial del equipo 'Cachaça' en el partido 5 - 6 D. 4laves Alineación oficial del equipo 'D. 4laves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cachaça Alineación oficial del equipo 'Cachaça' en el partido 2 - 4 D. 4laves Alineación oficial del equipo 'D. 4laves' en el partido
Tiene bastante suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cachaça

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cachaça contenien la respiració mentre en Daniel Sanz García s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): 徐 (Xu) 浩 (Hao) va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a Cachaça.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Cachaça va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Toni Periša, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 徐 (Xu) 浩 (Hao)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Cachaça va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Oliverio Valles en un 1 contra 1 amb el porter Remi Eberhard, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Cachaça, Antenor Lavadores, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Antonio Gutarrate, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Remi Eberhard va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Cachaça i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Alfonso Molina de Cachaça, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Remi Eberhard en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cachaça Oliverio Valles va intentar enganyar Remi Eberhard amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 6.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Alberto Garagarberáiz xutant per a Cachaça va fer anar la pilota just on la volia, però Remi Eberhard, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

D. 4laves

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Isaia Bonzini va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 28.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Zdenko Uraník que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Wisi Schrader que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a 4laves.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Bülent Uçak va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Nico-Jan Hannemann, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 273 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Zdenko Uraník va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alfonso Molina, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Júlio Alves de 4laves la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nico-Jan Hannemann.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Isaia Bonzini anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a 4laves.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Júlio Alves de 4laves va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de 4laves Pietro Sigalini no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alfonso Molina es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Dániel Sütöri de 4laves anava molt fort i col·locat però Alfonso Molina no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.