Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Topillos (315075) - Imperio Vetusto C.F. (435594) » 636888496: T58/R5

Copa 636888496 Información oficial sobre el partido 636888496 en Hattrick

19.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 5

Gusyboys Alineación oficial del equipo 'Gusyboys' en el partido 3 - 0 C.F.Barcelona Alineación oficial del equipo 'C.F.Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gusyboys Alineación oficial del equipo 'Gusyboys' en el partido 0 - 1 C.F.Barcelona Alineación oficial del equipo 'C.F.Barcelona' en el partido
Tiene bastante suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gusyboys

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Gusyboys prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Franklyn Lefebvre va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Reinhard Fallisi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Andreas Tiefenthaler va anar a parar al cap de Flawiusz Labus que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Gusyboys el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Bogdan Berbecaru del Gusyboys ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Andreas Tiefenthaler va intentar anar-se'n per velocitat al minut 33 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gusyboys va anar a parar a la dreta de l'atac on en Reinhard Fallisi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gusyboys, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Andreas Tiefenthaler va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bogdan Berbecaru de Gusyboys la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Bogdan Berbecaru va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

C.F.Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 6 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Celdoni Juliench de CFB va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jesus Graça Gonçalves que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesus Graça Gonçalves.