Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ferpas Team (1581333) - Hammerville FC (1585901) » 636888418: T58/R5

Copa 636888418 Información oficial sobre el partido 636888418 en Hattrick

19.12.2018 12:00:00
Copa: Temporada 58 / Ronda 5

Ferpas Team Alineación oficial del equipo 'Ferpas Team' en el partido 0 - 3 MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Ferpas Team Alineación oficial del equipo 'Ferpas Team' en el partido 0 - 6 MACARIO Alineación oficial del equipo 'MACARIO' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ferpas Team

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Edgars Upens va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 78, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

MACARIO

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Adam Michalčík que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a MACARIO.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Manuel Amaro Borges va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Avirat Parmar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 0 - 3 per a MACARIO.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Rastko Gadžić va estar a punt de posar per davant a MACARIO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kick van den Hanenberg va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Rastko Gadžić de MACARIO, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 22, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 219 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a MACARIO va estar a punt d'arribar en un córner. En Pedro Acebedo va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Artem Teliev de MACARIO va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): Adam Michalčík va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.